Fabrika Mahallesi sakinlerinin ‘Çukur’ isyanı

Fabrika Mahallesi sakinlerinin ‘Çukur’ isyanı
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi Fabrika Mahallesinde bulunan devasa çukurun kapatılması çalışmaları sürüyor

Çevre sakinleri çalışmaların yavaş ilerlediğini belirterek, “Kötü kokulardan penceremizi açamıyoruz. Çalışmalar hızlandırılsın” talebinde bulundu.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrikalar Mahallesi Hilar caddesinin alt tarafındaki devasa çukur yılladır kapatılmayı bekliyor.  Büyükşehir Belediyesinin hafriyat alanı olan çukur, yağmur suları nedeniyle göle dönüşürken, çukura atılan çöpler ise çevre sakinlerini isyan ettirdi. Kötü kokulardan dolayı evlerinde oturamayan vatandaşlar, çukurun kapatılması için Büyükşehir ve Yenişehir’e yazı yazdı. Şikayetler üzerine Büyükşehir belediyesi ekipleri harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri devasa çukurun kapatılması işlemini sürdürüyor. Ancak çukura atılan çöpler kötü kokuya neden olunca vatandaş isyan etti.

fabrika-mahallesi-sakinlerinin-‘cukur’-isyani.jpg

Kokudan evimizde oturamıyoruz

Pis kokudan evinde oturamayan çevre sakinleri, “Yaz ayındayız bir yandan sıcaklarla boğuşuyoruz bir yandan pis koku ile. Lağım kokusundan evimizde oturamıyoruz. Yetkililerin çalışmalarını daha hızlı yapmalarını istiyoruz. Önceki yıllarda da aynı sorunları yaşadık. Artık dayanılacak gibi değil. Bu koku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.