Fakıbaba: Terör olayı dediğim için kendimi affedemedim

Fakıbaba: Terör olayı dediğim için kendimi affedemedim
Eski Tarım Bakanı AK Partili Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şenyaşar ailesine yönelik saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Fakıbaba, “Terör olayı dediğim için kendimi affedemiyorum” dedi.

TİGRİS HABER - Şenyaşar ailesine yönelik 2018'deki saldırıdan sonra 'terör olayı' ifadelerini kullanan AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, kendini affedemediğini söyledi.

‘Bunlar PKK’lı değil’

"Ben ne hakimim, ne savcıyım, ne avukatım" diyen Fakıbaba, şu açıklamalarda bulundu, "Vicdanımın sesini dinledim. Bana terör olayı olarak anlatılmıştı. Ben de dedim ki 'PKK yapmış.' Bakandım, o zaman. Bana göre bu, devlet adamına yakışır konuşma olmadı. Ama bana öyle söylendi, ben de öyle bir ifadede bulundum. Keşke söylenmeseydi, keşke öyle bir ifadede bulunmasaydım. İki gün sonra baktım ki, Allah rahmet eylesin, bu adamların dükkanına gitmişim. Devletin bakanıyım. Adamlar PKK'lı olsa bana bir şey yapmaları lazımdı. Beni güler yüzle uğurlamışlar. Sonradan belli oldu. Bunlar PKK'lı değil, HDP'ye oy veren vatandaşlar. Buna saygı duyarım. HDP'ye oy vermek ayıp değildir. 'Terör olayı' dediğim için kendimi affedemedim."

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018'de Şenyaşar ailesinin dükkanına ve Suruç Devlet Hastanesi'ne yapılan baskında Şenyaşar ailesinden 3 kişi öldürülmüştü. AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Celal Yıldız'ın da aralarında olduğu 4 kişi geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum