Fatihpaşa ADEM kursiyerlerine sağlık taraması

Fatihpaşa ADEM kursiyerlerine sağlık taraması
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan Fatihpaşa Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri sağlık taramasından geçirildi.

Diyarbakır -Sağlık taraması Diyarbakır Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı ile özel bir hastane tarafından ortaklaşa yapıldı. Fatihpaşa ADEM Koordinatörü Ayla Bakır’ın organize ettiği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ve yardımcısı Cengiz İzol’un desteklediği organizasyonda merkezin tüm kursiyerlerine kulak burun boğaz taraması yapıldı. Taramayı yapan Doç. Dr. Salih Bakır, tarama öncesi sık karşılaşılan kulak burun boğaz hastalıkları ile ilgili bilgiler verdi.
Sağlık taramasına katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, ADEM’lerin yapmış olduğu tüm çalışmaları desteklediklerini söyledi. Bozkurt; merkezlerde tespit edilen mağdur, dul, yetim, engelli gibi ihtiyaç sahiplerine de yardımların yapıldığını belirterek, taramayı yapan Doç. Dr. Salih Bakır’a ve Yenikapı Sağlık Ocağı doktoru Tarık Salcan’a ve merkez çalışanlarına teşekkür etti.
Fatihpaşa ADEM Koordinatörü Ayla Bakır; ise hazırlamış oldukları etkinliklere destek veren müdürlerine teşekkür etti. Bakır, bu tür etkinliklerin sürekli devam edeceğini ve merkez kursiyerlerinin hak edilen düzeye çıkması için gayret içinde olacaklarını dile getirdi.(İha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.