Fazıl Say: Yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü

Fazıl Say: Yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü
İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in “HDP'nin talepleri asla masaya gelemez" sözlerine tepki gösteren Piyanist Fazıl Say, Akşener'i etiketleyerek "Yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü" ifadelerini kullandı.

TİGRİS HABER - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Teke Tek programında Fatih Altaylı'ya verdiği HDP yanıtına Piyanist Fazıl Say, tepki gösterdi.

Akşener'in, "HDP, CHP ile görüşebilir ama masaya taleplerini getiremez, Bakanlık gibi bir alışveriş mümkün değil" sözlerine dair bir paylaşım yapan Fazıl Say, "Dinleyin Meral Hanım" diyerek bir açıklama yayınladı.

‘HDP'nin de milyonlarca seçmeni var’

Açıklamayı "insanlık dışı" olarak değerlendiren Say şu ifadeleri kullandı: Dinleyin Meral Akşener! Sizin Partinizin de milyonlarca seçmeni var, HDP'nin de milyonlarca seçmeni var, sizin partinizin seçmeni de insan, ve insan olduğu için talepleri var, doğaldır, HDP seçmenleri de insandır, o insanların da insan oldukları için talepleri vardır, doğaldır. Dünyada kimse "onların talepleri masaya gelmesin" diyemez. Bu insanlık dışı olur! Anti siyaset olur! İyi anlayın bunu. Türkiye'nin, gençlerin, geleceğin, birlik bütünlüğün, önüne set koyan bu tavrınızdan artık vazgeçin. Kılıçdaroğlu, yıllardır bu ikilem içinde , bir yanı kurt bir yanı kuzu, yazıktır, yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü. Sonsuz açın. İnsanlar için.. Yapmayın! Yapmayın! İnsanların insan olduğu için talepleri olur , ya da olmaz, "talebimiz bile yok" diyecek kadar mütevaziler, açın, açın gönlünüzü de olsun o kadarı! Yeter artık!

fazils-tigris.jpeg(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum