Fırsatçılara inat, yerel marketlerde indirim var

Fırsatçılara inat, yerel marketlerde indirim var
Diyarbakır’daki yerel marketler fırsatçılara inat zam yerine indirime giderek vatandaşın zor zamanda yanında oldu.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesi üzerine dezenfektan ürünlere ve temel tüketim maddelerine fırsatçılar tarafından yapılan fahiş zamlara karşı Diyarbakır’daki bazı yerel marketler indirim kampanyası başlattı.

Çin’den dünyaya yayılan koronavirüs salgınının Türkiye’ye de sıçraması üzerine, virüse karşı önlem alan vatandaşlar fırsatçıların ağına düştü.

indirim-solinmar.jpg

Vatandaşın koronavirüse karşı  tedbir için ihtiyaç duyduğu dezenfektan ürünlerine ve bazı  temel  gıda maddelerine yapılan fahiş fiyat artışları fırsatçılığı gözler önüne serdi.

Dünya geneline yayılan koronavirüs Türkiye’ye de sıçrarken, vatandaşın önlem almak için akın ettiği marketlerde temel gıda ve temizlik ürünlerinde raflar boşaldı.

solinmar.jpg

Yerel marketler fırsatçılığa karşı indirime gitti

Diyarbakır’daki bazı yerel marketler, koronavirüs salgınının vatandaşta yarattığı panik havasını dağıtmak ve fırsatçılığa set çekmek için indirim kampanyası başlattı. Koronavirüse karşı indirime giden yerel marketlerden Solinmar, Kayapınar ilçesinde iki şubesiyle hizmet veriyor.

solinmar-kayapinar.jpg

 Solinmar’da vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap olmak adına bir hafta sürecek indirim kampanyası başlatılırken, temizlik ürünlerinden temel gıdaya kadar yaklaşık 60 üründe yüzde 40’lara varan indirimler söz konusu.

İndirime ilişkin görüşülen market yetkilileri, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap olmak ve aynı zamanda fırsatçılığa izin vermemek adına indirim kampanyası başlattıklarını belirtti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.