Funda Kaya,Her şey Diyarbekir için, Her şey Amed için

Funda Kaya,Her şey Diyarbekir için, Her şey Amed için
Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya, göreve geldiklerinde "Herkes Kardeşimizdir ve herşey Diyarbekir için, her şey Amed için" felsefesinden hareketle hizmetlerini il geneline yayacaklarını söyledi.

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde göreve geldikleri takdirde Diyarbakır'da yaşayan her bireye eşit hizmet götüreceklerini söyledi.

DYP'den Diyarbakır Büyükşehir belediyesine adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Son günlerde yayılan kaset siyaseti, Çamur at izi kalsın veya Suda iz bırakmaya çalışan popülist siyaset kültürü ile değil, tüm köyleri ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi il sınırları dahilinde bulunan bütün insanlarımızı kucaklayan idealist, köklü siyaset anlayışı hizmete talibiz. Diyarbakır'ın ekonomisini; tarımı, turizmi ve sanayisi ile birlikte kalkındıracak köklü proje vizyonu ve bölgesel güç olma misyonu ile hareket edeceğiz. Kavganın ateşleyici gücü olmak yerine, birliğin dirliğe uzanan yolda; her kesimden herkesle, Diyarbakır'ın büyük ideallerine el ele yürüyeceğiz. İnsanlarımıza siyasi görüş ayrılığı gözetmeden hizmet edeceğiz. “Herkes Kardeşimizdir ve her şey Diyarbekir için, her şey Amed için” felsefesi ile hareket ederek hizmet edeceğiz.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.