Galatasaray ile Torku Konya spor 25. kez karşılaşacak

Galatasaray ile Torku Konya spor 25. kez karşılaşacak
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasının açılış maçında Torku Konyaspor ile lig tarihinde 25. kez karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, Torku Konyaspor maçı ile çıkışını devam ettirmek isterken, önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde ki kritik Kopenhag maçı ve ligde Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesi öncesi moral depolamak istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftası açılış maçında evinde Torku Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, yeşil-beyazlı takım ile lig tarihinde 25. maçına çıkacak. İki takım arasında geride kalan 24 lig maçından 19'unu Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazanırken, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların toplam 51 golüne, yeşil-beyazlılar 15 golle yanıt verebildi. İki takım da ligde en son 2010-11 sezonunda karşılaştı. Galatasaray, Torku Konyaspor ile oynadığı son maçı deplasmanda 1-0, evinde seyircisiz oynanan maçta 2-0 galip gelmişti.
Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında ligde oynanan son 6 maçta sarı-kırmızılılar sahadan galibiyetle ayrılırken, Torku Konyaspor’un deplasmanda Galatasaray karşısında hiç galibiyet almamış olması dikkat çekiyor. Konyaspor’un, sarı-kırmızılı takıma karşı en son 2003-2004 sezonunun ilk yarısında kendi evindeki maçta 1-0'lık sonuçla galip gelebildi.

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.