Gazeteci Pehlivan cezaevine gireceğini duyurdu

Gazeteci Pehlivan cezaevine gireceğini duyurdu
Gazeteci Barış Pehlivan, 15 Ağustos'ta yeniden cezaevine gireceğini duyurdu. Pehlivan, 31 Temmuz'da çıkan yasadan yararlanmak için başvurduğunu sonuca göre durumun netleşeceğini yazdı.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugünkü yazısında daha önce 3 yıl 9 ay ceza aldığı ve cezaevinde 6 ay kaldıktan sonra tahliye edildiği davayla ilgili yeniden cezaevine gireceğini duyurdu.

Barış Pehlivan, 'denetimli serbestlik'le çıkmasının şartlarından birinin hakkında yeni bir dava açılmaması olduğunu ancak açılan bir dava nedeniyle 8 ay ceza aldığını ve 15 Ağustos'ta teslim olacağını belirtti.

Pehlivan, karara avukatlarının itiraz ettiğini ancak bu talebinin reddedildiğini açıkladı. 31 Temmuz'da çıkarılan yasadan faydalanmak için talepte bulunduklarını vurgulayan Pehlivan, Bakırköy İnfaz Hâkimliği’nden çıkacak sonuca göre cezaevine girip girmeyeceğinin netleşeceğini yazdı.

Pehlivan "Hiç kimseyi öldürmedim. Hiç kimseye tecavüz etmedim. Hiç kimseye uyuşturucu satmadım. Eğer bu ağır suçları işleseydim utancımdan yaşayamazdım ama iktidar bana özgürlük bahşederdi" diye yazdı. (Kaynak: Halk TV)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.