Geliri olmayan anne ve çocuğu yardım bekliyor

Geliri olmayan anne ve çocuğu yardım bekliyor
Diyarbakır'da yaşayan geliri olmayan, hastalığı nedeniyle de sürekli çalışamayan 2 çocuk annesi Azize Özmen (47), hayırseverlerden yardım bekliyor.

TİGRİS HABER - Kayapınar ilçesinde evlerde temizlik yaparak biri 4 diğeri 21 yaşında iki çocuğunun geçimini sağlayan Azize Özmen, kalp rahatsızlığı ve sedef hastalığı nedeniyle uzun süre çalışamadı. Oturduğu evin kirasını da ödeyemeyecek duruma gelen, bir tanıdığının evine yerleşen Özmen, hayırseverlerin kendisine yardım etmesini istiyor

magdur-aile.jpg

Özmen, yaptığı açıklamada, 3 ay kirasını ödeyemediği gerekçesiyle zor günler geçirdiğini, çocuklarının da ihtiyacını gideremeyecek duruma geldiğini söyledi. Hastalığından dolayı artık çalışamayacak durumda olduğunu ifade eden Özmen, "Önceden Maliye konutlarında kalıyordum, kiramı ödeyemediğim için ev sahibi beni sokağa attı. İki üç gece iki kızımla parkta yattım.

Parkta bir hayırsever beni evine aldı, eşyalarımı da buraya getirdi. Çocuklarımla ortada kaldık. Allah rızası için bana yardım edin. Artık yıprandım. Kiralar çok pahalı ödeyemiyorum. Çocuklarımla aç ve perişanız. Çocuklarımın yaşayabileceği bir ev ve biraz eşya istiyorum." Dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum