Genç kadın tedavi için yardım bekliyor

Genç kadın tedavi için yardım bekliyor
Mardin'in Derik ilçesine bağlı Dağ Mahallesi'nde, akciğer ve karaciğeri iflas noktasına gelen ve yatağa mahkum olan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedia Dinçer, tedavisi için yardım bekliyor.

MARDİN -10 sene önce büyük bir ameliyat geçirdiğini, ameliyattan sonra akciğerinin iyi olduğunu ve evlenip iki çocuk dünyaya getirdikten sonra hastalığının daha da ileri gittiğini belirten iki çocuk annesi Bedia Dinçer, ameliyat olmaması durumunda kısa zamanda ölebileceğini söyledi. Dinçer, "Akciğer ve karaciğerimde kist vardı, kist patladı ve zehirlenme yaptı. Bu kist daha sonra kitleye dönüştü ve akciğer iflasına götürdü. Gezmediğim doktor ve hastane kalmadı. Sigortamın hiç bir şekilde karşılamayacağı tedaviler var. Hayırseverlerden yardım etmelerini istiyorum. Eşim yetiştiremediği için İstanbul'dan baba ocağı Mardin'e gelmek zorunda kaldım. 1 buçuk yaşında bir oğlum ve 7 yaşında bir kızım var. Maddi durumum yok ve hiç bir imkanım da yok. Yani bile bile ölüme gidiyorum. Ne olur bu küçük yavrularım için bana yardım edin" dedi. 

Bu çığlığa kulak verin

Bedia Dinçer'in çocukları adeta feryat ederek 'Annemi kurtarın ne olur, bize yardım edin' diyerek ağlıyor. Annesine sarılarak ağlayan minik Gamze yürekleri dağlarken, annesine yardım elinin uzatılmasını istedi. Kızının her geçen gün eridiğini belirten anne Salime Dağlı, maddi durumları olmadığını, kızının gözü önünde ölüme gittiğini ve elinden hiçbir şeyin gelmediğini belirterek hayırseverlerden ve devletten yardım istediğini dile getirdi. Baba Salih Dağlı ise, çok yaşlı olduğunu ve elinden hiç bir iş gelmediğini, ne yapacağını da bilemediğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.