GGC’den gazetemize ödül

GGC’den gazetemize ödül
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’nin her yıl düzenlediği ‘37. Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri’ yarışmasında, gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Norşin Öncel, ‘9 yılını midyeye verdi ama hiç midye yiyemedi’ haberi ile ödül aldı.

TİGRİS HABER - Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 37’ncisini düzenlediği ‘Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri’ GGC Sümer Park yerleşkesinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Norşin Öncel, kadınların ekonomik, sosyal ve temelde cinsiyet eşitsizliğine dayalı yaşamına dikkat çektiği ‘9 yılını midyeye verdi ama hiç midye yiyemedi’ haberiyle internet haber dalında mansiyon ödülü aldı. Öncel, ödülü YSP Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya’dan aldı.

Törene; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Yeşil Sol Parti (YSP) Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri ile birçok kurum ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.