Gökce, İzmir için aday adaylığını açıkladı

Gökce, İzmir için aday adaylığını açıkladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa eden Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu.

TİGRİS HABER - CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Buğra Gökce, CHP İl Başkanlığı’na adaylık dosyasını teslim etti. Dosyasını resmen teslim eden Gökce, İzmir'e aday olduğunu resmen duyurmuş oldu. Buğra Gökce, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İzmirlileri büyük yolculuğa çıkarken yanında olmaya davet etti.

Gökce, "Değerli İzmirliler, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, İzmir’imizi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapmak için bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu büyük yolculuğun ilk adımlarını atarken bana eşlik etmenizi diliyor, İzmir'i ve sizleri çok seviyorum." dedi.

"Çok büyük bir yarışa gireceğiz"

Basın açıklaması yapan Gökce, şunları söyledi;

*İzmir benim 2008’de ilk defa atandığım, eşsiz hizmet şehrimdir. Şimdi yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde partimizin iktidar çabasına katkı sunmak. Bu güzel şehre İzmir’den hizmet etmek… İzmir’i lider kent yapmak…

*Bugün burada Türkiye’de ilk defa doktoralı, akademik kariyer sahibi bir şehir plancısı büyükşehir belediye başkanlığını adaylığını açıklıyor. Bunun büyük bir önemi var. Ben Kınık’ın Soma’ya komşu Arpaseki köyünden, Kiraz’ın Nazilli’ye Alaşehir’e komşu Ören köyüne kadar İzmir’in her köyüne adım atmış, hizmet etmek için çaba sarf etmiş bir süreçten geliyorum. Bu benim bu kente sevdalı olduğumun, burayı aile gördüğümün 15 yıllık mazisi.

*Buradan ilan ediyorum hizmette çok büyük bir yarışa gireceğiz. Bu şehrin karşı karşıya olduğu deprem, ulaşım, altyapı gibi sorunları çözmek için büyük emek vereceğiz. " ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.