Görevden alınan Yıldırım: Hakkımdaki iddialar asılsız

Görevden alınan Yıldırım: Hakkımdaki iddialar asılsız
Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Rifai Yıldırım görevden alındı, yerine Şırnak İl Müdürü Muzaffer Akçam görevlendirildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da yaklaşık 2 yıldır Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü görevi yapan Rıfai Yıldırım, Bakanlık kararı ile görevden alındı. Görevden alınan Yıldırım’ın yerine Şırnak İl müdürlüğü görevini yürüten Muzaffer Akçam atandı.

 Bakanlık birçok ilde değişikliğe gitti

Görevden Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamada, “2 yıldır şahsıma tevdi edilen Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü görevini Devlet büyüklerimizin destekleri ile üstün sorumluluk bilinci ve özveriyle yürütmüş bulunmaktayım.  Bakanlığımın yeniden yapılanma sürecinde birçok ide olduğu gibi ilimizde de görev değişikliği söz konusu oldu. Bu kapsamda ilimize Şırnak İl Müdürü sayın Muzaffer Akçam görevlendirilmiştir. Bu sebeple  asli kadrom olan müdür yardımcılığı görevi olacaktır.

Suç duyurusunda bulunacağım

Öte yandan bazı haber kanallarında görevden alınmamın usulsüzlük ve yolsuzluk şeklinde olduğu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu ve benzeri asılsız iftiralar hakkında gerekli suç duyurularında bulunacağım” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.