‘Görüntü var ismi belli değil’

‘Görüntü var ismi belli değil’
İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan patlama hakkında bilgi veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Henüz ismi belli değil. Bütün kayıtlar takip ediliyor, bir takım arkadaşlarımız peşindeler” dedi.

TİGRİS HABER - İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Yapılan ilk tespitlerde resmi rakamlara göre altı kişi öldü, 2’si ağır 81 kişinin ise yaralandığı kaydedildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Beyoğlu'nda meydana gelen patlama ve gündemin diğer öne çıkan başlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir kadının bir bankta 40-45 dakika kadar oturduğunu, kalktıktan bir süre sonra patlamanın olduğunu söyleyen Bozdağ, "Şu anda o kadınla ilgili tüm veriler inceleniyor. Henüz ismi belli değil. Bütün kayıtlar takip ediliyor, bir takım arkadaşlarımız peşindeler.

Bir terör eylemi olduğu değerlendiriliyor. Hangi terör örgütü olduğu yapılan araştırmalar sonucu belli olacak. Olay yerinde parçalar dışında kanaat getirecek bir veri yok.

Bu olay nedeniyle pek çok asılsız haber sosyal medyada dolaşıyor. Sosyal medyada dolaşan asılsız haberlere itibar etmemesinde büyük fayda var" dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.