Gözler Amedspor-İskenderun maçında

Gözler Amedspor-İskenderun maçında
Amedspor, yarın saat 17.00’de kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun spor’u ağırlayacak. Gözler bu maça çevrilirken, Başkan Aziz Elaldı, taraftarları destek için stada çağırdı.

TİGRİS HABER - İskenderunspor’un maç saatiyle ilgili değişiklik talebine Amedspor olumlu karşılık vermişti. Cumartesi günü oynanacak maç öncesi iki takımın teknik direktörünün kardeş olması detayı da taraftarlarının ilgisini çekti.

Amedspor, İskenderunspor karşılaşması öncesi Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, İskenderunspor taraftarının stada alınmasına yasak getirdi. Bu karara anlam veremeyen İskenderunspor kulübü başkanı Hakan Bolat basına verdiği demeçte ‘’Amedsporla geçmişten gelen iyi ilişkilerimiz var’’ diyerek alınan kararın yanlış olduğunu ifade etmişti.

Cumartesi günü Oynanacak maç öncesi Amedspor taraftarına seslenen Başkan Aziz Elaldı, “Cumartesi günü saat 17.00'de oynayacağımız İskenderunspor maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyorum.

Elaldı, beyaz rengin barışın, dostluğun, kardeşliğin simgesi olduğunu, bu nedenle böyle bir çağrı yaptığını belirterek, “Aynı zamanda bütün spor camiasına mesaj olsun istedim. Diyarbakır’dan verilmiş barış mesajının anlamı da büyük olur.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.