Güneydoğu Optisyen Gözlükçüler Odası’nda Abdurrahim Erdoğan dönemi

Güneydoğu Optisyen Gözlükçüler Odası’nda Abdurrahim Erdoğan dönemi
19'uncu Bölge Güneydoğu Optisyen Gözlükçüler Odası seçimleri yapıldı. 219 üyenin katıldığı seçimlerde 132 oy alan Abdurrahim Erdoğan seçimi kazandı.

Bölgede Diyarbakır başta olmak üzere Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Van, Ağrı ve Muş olmak üzere 12 ili kapsayan 19'uncu Bölge Güneydoğu Optisyen Gözlükçüler Odası’nın olağan genel kurulu 15-16 Ağustos tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirildi.

optisyenler-abdurrahim-erdogan.jpeg

12 ilde 260 üyesi bulunan Oda seçimine iki liste ile gidildi. Toplam 219 üyenin katılım sağlayıp oy kullandığı seçimde optisyen Abdurrahim Erdoğan'ın listesi 132 oy alarak seçimi kazandı.

‘Rabbim sektörümüz için hayırlı çalışmalar yapmayı nasip etsin’

Seçimlerde ipi göğüsleyen Abdurrahim Erdoğan, “Bu seçime uzun mesafelerden gelip oyunu kullanarak mesleğine sahip çıkan tüm meslektaşlara şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim bizi bizlere güvenenlere mahcup ettirmeden sektörümüz için hayırlı çalışmalar yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

abdurrahim-erdogan.jpeg

Seçim sonrası açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Erdoğan, bölgede gözlüğün kusur sebebi ve ayıplama unsuru olarak algılandığını, oysa gözlüğün konforlu görüş için kaliteli bir yaşam kaynağı olduğunu vurguladı.

‘Sosyal güvenlik kurumunun gözlük ödemesi oldukça düşük’

Bölgede gözlük kullanım oranının oldukça düşük olduğunu belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bununla beraber refreksiyon kusurunun tespiti için bölgemizde az olan göz hekimi sayısının artması gerekmektedir. Göz bozukluğunun erken tespit edilememesi birçok kalıcı hastalığa sebep olmakta. Bunların düzelmesi adına çalışmalar yapacağız. Sosyal güvenlik kurumunun gözlük ödemesi oldukça düşük bunun makul ölçüye getirilmesi için çalışacağız. Buna benzer bir ok meslek sorunumuz var 12 ili kapsayan bölge odamızın tüm mülki amirlerinden destek alarak sorunlarımızın çözümü adına sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştireceğiz" dedi.

Güneydoğu Optisyen Gözlükçüler Odası’nın yeni yönetimi

Şanlıurfa’da yapılan seçimlerin ardından 19'uncu Bölge Güneydoğu Optisyen Gözlükçüler Odası’nın yeni yönetimi ise şu isimlerde oluştu: Abdurrahim Erdoğan, Bülent Yazıcıoğlu, Aykut Çağlı, Kadir Zafer Altındağ,  Abdulsamet Soysal, Hakan Murat Parlak, Abdurrahman Egin. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.