VİDEO - Hacı Baba, Amedspor’a sponsor oldu

VİDEO - Hacı Baba, Amedspor’a sponsor oldu
Diyarbakır’da tatlı sektöründe adını dünyaya duyuran Hacı Baba Pastaneleri, Amedspor’a forma sponsoru oldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın spor kulüplerinden Amedspor sponsor olarak Hacı Baba Pastaneleriyle anlaştı, imzalar atıldı. İmza törenine Amed Sportif Faaliyetler kulübü başkanı Selahattin Yıldırım, Hacı Baba Pastaneleri yönetim kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı ve DİMDER Başkanı Aziz Elaldı katıldı.

“Sürekli bizi destekliyorlar”

İmza töreninde konuşan Kulüp başkanı Selahattin Yıldırım, Hacı Baba Pastanelerinin kendilerini sürekli desteklediklerini belirterek, “Kulübümüzün bu seneki göğüs sponsoru Hacı Baba pastaneleri. Geçen yıl geçirdiğimiz başarılı bir sezonun ardından, böyle bir sponsorluk bizi açıkçası mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Zaten sponsor olmasalar bile, sürekli kulübümüze maddi manevi destekleri vardı. Bizim gibi kalıcı geliri olmayan kulüplerin bu tür sponsorluk anlaşmaları yapmaları çok önemli.” dedi.

“Sponsor olmaktan gurur duyuyoruz”

Hacı Baba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı’da sponsor olmaktan gurur duyduklarını dile getirerek, şunları söyledi. “Öncelikle ben Amedspor’a çok teşekkür ediyorum. Böyle başarılı bir şekilde Türkiye gündemine zaman zaman oturması, tabi ki biz Diyarbakırlı iş insanları olarak bizi de mutlu etti. Biz firma olarak , Hacı Baba Pastaneleri olarak, Diyarbakır’da doğmuş, büyümüş dünya gündemine oturan bir firmayız artık. Böyle bir durumda, Diyarbakır’da Amedspor’un yanında olmak bizim için bir görev. Kendilerine sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyor ve bu yıl şampiyonluk bekliyoruz.”

330b366c-00cd-4067-b0c6-54aa34c8e8d0.jpg

“İnşallah bu yıl şampiyon olarak görürüz”

DİMDER Başkanı Aziz Elaldı ise, spor faaliyetlerini desteklemek sosyal sorumluluk projelerinin arasında olduğunu söyleyerek, “Diyarbakır doğumlu olan Hacı Baba markamız, bir Türkiye markasıdır. Bizimde bu şehre olan görevimiz, bu şehirdeki bütün sosyal faaliyetleri, spor faaliyetlerini desteklemek bizim sosyal sorumluk projelerimizden. Amedspor’da bölgemizin en güzide takımı olduğu için, sürekli Amedspor’un yanında yer almışızdır. Bugün göğüs sponsoru olarak bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Bu yıl inşallah Amedspor’u şampiyon olarak görürüz. Her iki tarafa da hayırlı olsun.” diye konuştu.

Açıklamadan sonra gazetecilerin sorusu üzerine Yıldırım, transferler üzerine, geçen sezonun kadrosunun başarılı olduğunu belirterek mevcut kadronun neredeyse tamamıyla devam ettiklerini ve bazı nokta transferler yapmayı planladıklarını belirtti.

Açıklamalardan sonra imzalar atıldı. (Haber: Mahsum Rençber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum