Haciz sırasında icra memuruna ve avukata silahlı saldırı

Haciz sırasında icra memuruna ve avukata silahlı saldırı
Ankara'nın Sincan ilçesinde haciz işlemi sırasında beraberindeki icra memuru ile silahlı saldırıya uğrayan avukat yaralandı.

TİGRİS HABER - Sincan ilçesinde haciz işlemi sırasında beraberindeki icra memuru ile silahlı saldırıya uğrayan avukat yaralandı. Olayla iligli soruşturma başlatıldı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir iş yerine haciz işlemi için giden İstanbul 1 No'lu Barosu'na kayıtlı 28 yaşındaki avukat Doğan Polat, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Ankara Batı İcra Müdürlüğü personelinin de bulunduğu haciz mahallinde meydana gelen saldırıyla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Avukatın yaralanmasına sebep olan saldırıyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç şunları söyledi: "Ankara ilimizin Sincan ilçesinde bir işyerinde Ankara Batı İcra Müdürlüğü’nde görev yapan icra memuru personelimizle birlikte haciz işlemini gerçekleştirdiği sırada silahlı saldırıya uğrayan görevli avukatımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Olayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmıştır. Saldırı olayını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam etmekte olup, soruşturma titizlikle sürdürülmektedir"

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.