Haftalık vaka sayıları açıklandı: Diyarbakır’da düşüş sürüyor

Haftalık vaka sayıları açıklandı: Diyarbakır’da düşüş sürüyor
Sağlık Bakanı Koca, 18-24 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Her 100 bin kişide Kovid-19 vaka sayısı Diyarbakır’da 125,15 oldu.

TİGRİS HABER - Sağlık Bakanı Koca, 18-24 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Buna göre Diyarbakır’da vaka sayısı düşüşünü sürdürüyor. Her 100 bin kişide Kovid-19 vaka sayısı Diyarbakır’da 125,15 olarak gerçekleşti. Bu sayı önceki hafta 154,48 olarak kayıtlara geçmişti.

Bir dönem vaka sayısının durdurulamadığı Siirt’te ise aşılamaya bağlı olarak her 100 bin kişide Kovid-19 vaka sayısının 53,46 olarak gerçekleşmesi dikkat çekti.

“Tedbirler vazgeçilmez”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından vaka sayısının en çok arttığı illeri paylaşarak: “18-24 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Zonguldak, Kırşehir, Düzce, Bursa, Bolu, Kars, Bartın, Kütahya, Kocaeli, Bilecik. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Tedbirler vazgeçilmez.” dedi. (Haber Merkezi)

vaka-harita-tigris.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.