Hakkari’de 2 şüpheli ölüm

Hakkari’de 2 şüpheli ölüm
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 32 yaşındaki Z.T. adlı bir kadın evinde, Yüksekova ilçesinde ise M.S.A. adlı bir genç, Adliye binasından atlayarak yaşamına son verdiği iddia edildi. Her iki şüpheli ölüm için de soruşturma başlatıldı.

TİGRİS HABER - Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden bir kadının yaşamına son verdiği iddia edildi. Çukurca’nın Köprülü köyünde şüpheli bir şekilde meydana gelen olayda 32 yaşındaki bir çocuk annesi Z.T. adlı bir kadının yaşamına son verdiği iddia edildi. Kadından haber alınamaması üzerine evine giden yakınları kadının cansız bedenini buldu. Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ise akiam üzeri saat 16.00 sıralarında ifade vermek için Yüksekova Adliyesi’ne giden M.S.A. adlı 26 yaşındaki genç, Savcılık tarafından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiğini öğrenmesi üzerine adliyenin 3’ncü katından aşağı atarak intihar ettiği öne sürüldü. Ağır yaralı olarak Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.S.A’nın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. (MA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.