Hani’deki Pir Aziz parkı, yamaç paraşütçülerinin ilgi odağı oldu

Hani’deki Pir Aziz parkı, yamaç paraşütçülerinin ilgi odağı oldu
Diyarbakır’ın Hani ilçesindeki Pir Aziz Parkı, yamaç paraşütçülerinin ilgi odağı haline geldi. Hani Belediye Başkanı, “20 yıl evvel bu dağlarda etkinlik yapılacağına kimse inanmazdı” dedi.

Geçtiğimiz gün kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla Hani İlçesi’nde bulunan Pir Aziz Parkı’nın açılışı gerçekleşmişti.  Açılış törenine Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak, Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve vatandaşlar katılmıştı. 

20 yıl evvel kimse inanmazdı

Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, 20 yıl önce böyle bir etkinliğin yapılacağına kimsenin inanmayacağını söyledi. Başkan Lale, “Evvel biz derdik bir gün inşallah bütün tarihi yerlerde halkımız, devletimiz el birliği ile buluşacak. 27 yıldan beri bu güzel insanların içerisindeyim. Hep onlara derdim güneş bir gün doğacak bir lider ile o liderde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. 20 yıldan beri bıraktığı eser ve hizmetleri burada sayamam. Gerçek görevimizi yapacağız, bundan sonra huzuru, ilimi ve bilimi konuşacağız. Diyarbakır’ın en ucra köşelerine kadar gece gündüzünü bir eden ve bütün ekibini seferber ederek bir uyanışla beraber büyük hizmetlere temel atıp, bunun devamını getirmeye hazır olan valime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.