Haydi Diyarbakır sevdiklerimiz için aşı olalım

Haydi Diyarbakır sevdiklerimiz için aşı olalım
Diyarbakır’daki STK temsilcileri, aşılama oranında Türkiye ortalamasının gerisinde olan kent için duyarlılık çağrısında bulundu.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da aşı var, sağlıkçı var ancak aşı olanların sayısı oldukça düşük. Kentin aşılamada 74. Sırada olması tedirginliğe neden oluyor. Kentteki STK temsilcileri, aşılamaya dikkat çekmek için duyarlılık çağrısında bulundu.

Oran bize yakışmıyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın paylaşımı şöyle; “Aşı Korur ve Yaşatır! Diyarbakır'ın bilinçli halkına bu oran yakışmıyor. Aşı, salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yoludur. Sağlığımız, sevdiklerimiz ve güvenli yarınlar için tüm halkımızı aşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu tabloyu değiştirelim

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ise, “Aşı olalım kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Diyarbakır aşılanma oranlarında alt sıralarda, ağır covid geçiren biri olarak hiç tereddüt etmeden aşı olmanızı öneririm. Bu tabloyu değiştirelim” çağırısında bulundu.

Büyük acılar yaşamamak için aşı olalım

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, “Salgından kurtulmamızın tek çaresi toplu aşılamadan geçer. Bize yakışmayan bu tablo yarın daha büyük acılara neden olabilir. Bu illete verecek canımız kalmadı, sevdiklerimiz için aşı olalım.”

Lütfen aşı yaptırın

Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği’nin (DOGÜNKAD) Başkanı Rojda Yılmaz ise, “Pandemiden kurtulmanın en etkili yolu aşı olmak. Diyarbakır aşılamada 74.sırada, ilimizde yeterli aşı var.  Kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için lütfen aşı yaptırın” dedi. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.