Hayırsever iş adamından çocuklara jest

Hayırsever iş adamından çocuklara jest
Diyarbakırlı hayırsever iş adamı, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocuklara hediye paketi dağıttı.

Diyarbakırlı hayırsever iş adamı, korona virüs salgını nedeni ile sokağa çıkmaları kısıtlanan çocuklar için sürpriz hazırladı. Hazırlattığı ürünleri Derman Baba olarak bilinen Yılmaz Acu tarafından çocuklara dağıttı. Hayırsever iş adamı, korona virüs salgını nedeni ile çocukların evlerinden çıkamadığını söyledi: “Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar ile 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı. Ramazan ayının da başlaması ile birlikte evlerinden çıkamayan çocuklara sürpriz yapmak istedik. Hazırladığımız hediye paketlerini çocuklara dağıttık. Ülkemizin ve dünyanın bir an önce bu salgından kurtulmasını umuyoruz” dedi.

Paketleri alan Derman Baba lakaplı Yılmaz Acu, sosyal mesafe kurallarına uyarak ev ev dolaşıp çocuklara hediyelerini dağıttı. Hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.