Hemzemin geçitte kaza: 7 yaralı

Hemzemin geçitte kaza: 7 yaralı
Bitlis'in Tatvan ilçesinde, hemzemin geçitte kamyonetle trenin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, hemzemin geçitte kamyonetle trenin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Bahçelievler Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. Arif K. yönetimindeki 56 AZ 404 plakalı kamyonet, hemzemin geçitten geçerken tren çarpmasıyla yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazada araç içindeki İzettin K., Maide E., Güler O. ile Narin, Songül, Kübra ve Ceren G. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü Arif K. İse yara aldan kurtuldu.

Kazadan dolayı kullanılamaz hale gelen aracın sürücüsü Arif K., tren geldiği zaman hemzemin geçitteki geçit ışıklarının çalışması ve bariyerlerin kapanması gerektiğini belirtti. Araç ile tren yollarının kesiştiği noktada ışıkların ve bariyerlerin çalışmadığına dikkat çeken Arif K., "Burası yol geçiş yeri. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. Burada geçiş varsa, buranın kapanması lazım. Biz hangi ülkede yaşıyoruz? İmkanımız yok mu? Tren geldiği zaman sinyal verip kapanması çok mu zor? İkaz ve uyarı anlamında hiçbir şey çalışmıyor" dedi.

Işıkların yanmadığını ve bariyerlerin çalışmadığını belirten vatandaşlardan Abdulhalim Kartal ise, ışıkların ve bariyerlerin taktırıldığını, zamanla çalışmadığı için tekrar söktürüldüğünü ve önlem olmadığı için aynı yerde çok sayıda kazanın yaşandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.