‘Hiç kimse bir oldubittiye heveslenmesin’

‘Hiç kimse bir oldubittiye heveslenmesin’
Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'ndaki partilerin liderleri basın toplantısı düzenleyerek, “Hiç kimse bir oldubittiye heveslenmesin” dedi.

TİGRİS HABER - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifaktaki partilerin genel başkanlarıyla birlikte basın açıklaması düzenledi.

Oy kullanan tüm seçmelere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, "Özellikle gençlerin ve kadınların katılımı dolayısıyla son derece mutluyuz. Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içerisinde sürdürülmesi memnuniyet vericidir. Erdoğan, bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Herkes bunu görecek. Geçici sonuçlar şunu gösterdi ki Erdoğan beklenen sonucu alamadı. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir. AK Parti'deki oy kaybı da bu gerçeği göstermektedir" dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.