Hırsızlar bir kez daha Amed Radyo TV'yi hedef aldı

Hırsızlar bir kez daha Amed Radyo TV'yi hedef aldı
Basın yayın kuruluşlarına dadanan hırsızlar, ikinci defa Amed Radyo TV'nin bürosuna girdi. Hırsızlar, hırsızlığın yanı sıra yayın ekipmanlarına da zarar verdi.

Salih Yeşil

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da en yaygın asayiş olaylarının başında gelen hırsızlık, olayları basın yayın kuruluşlarına da sıçradı. Evrensel gazetesi ve Güneydoğu Güncel gazetesine yönelik hırsızlık olayının ardından daha öncede hırsızların hedefinde olan Amed Radyo' TV'ye yönelik bir hırsızlık olayı daha yaşandı. Dün gece Amed Radyo TV'nin bürosuna giren hırsızlar, hırsızlığın yanı sıra yayın ekipmanlarına da zarar verdi.

Hırsızlık olayını twitter sayfasından duyuran Amed Radyo TV yönetimi, "Ne istiyorsunuz bizden, neden bizi perişan ediyorsunuz? Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Emniyeti bu kaçıncı olay? Siz çözüm olamıyorsunuz diye bırakalım mı bu işi? Bu kaçıncı hırsızlık, gasp, mala zarar verme...!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Amed Radyo TV Genel Yayın Yönetmeni Ferat Mehmedoğlu olaya tepki göstererek, "Ne yazık ki zayiat büyük. Artık ekonomik gücümüz bu zayiatları kaldırmıyor. Klima motoru, klima ünitesi, akü ve teknik malzeme dışında yayın cihazlarımıza da zarar verdiler. Ciddi maliyeti olan cihazlar." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum