Honor Magic V2: En İnce Katlanabilir Telefon Küreselde

Honor Magic V2: En İnce Katlanabilir Telefon Küreselde
Honor Magic V2 adını taşıyan en ince katlanabilir telefon, şimdi küresel arenada parlamaya hazırlanıyor! Lansman tarihi ise merakla bekleniyordu.

TİGRİS HABER - Honor Magic V2, incelik ve zarafetiyle dikkatleri üzerine çekiyor ve artık dünya genelinde kullanıcılarla buluşacak. Honor, bu özel lansmanın tarihini duyurdu.

Son dönemde katlanabilir akıllı telefonlar, hızla büyüyen bir pazarda rekabet ediyorlar. Bu alanda yer alan Honor da, geçtiğimiz ay Honor Magic V2 modelini tanıtarak bu yarışa resmi olarak katıldı. Şimdiyse, bu özel telefonu dünya çapında kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Honor Magic V2'nin globallansmanı 1 Eylül'de IFA Berlin etkinliğinde gerçekleşecek. İnce ve hafif tasarımı ile ön plana çıkan bu katlanabilir cihaz, 12 Temmuz'da Çin'deki bir etkinlikte tanıtılmıştı. Honor, bu cihazı artık dünya genelinde satışa sunma aşamasına geçtiğini açıkladı. Honor Magic V2, şimdiye kadar üretilen en ince katlanabilir telefon olma özelliğini taşıyor ve global tanıtım etkinliği için sabırsızlıkla beklenen tarih 1 Eylül olarak belirlendi.

Cihazın gücünü sağlayan işlemci, Qualcomm'un en üst seviye modeli olan Snapdragon 8 Gen 2. Ayrıca, 16 GB RAM ve 1 TB'a kadar dahili depolama kapasitesi sunuyor. Katlanabilir ekran açıldığında 7.92 inç boyutunu alıyor. Bununla birlikte, her iki ekran panelinin de OLED teknolojisine sahip olduğunu ve 120 Hz yenileme hızı sunduğunu belirtmekte fayda var.

Cihazın arka yüzünde, optik görüntü sabitleme özelliği bulunan 50 Megapiksel ana kamera dikkat çekiyor. Hemen altında ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto lens bulunuyor. En altta ise 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Cihazın dış yüzeyinde ise gömülü bir şekilde 16 Megapikselözçekim kamerası bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.