HÜDA PAR Van’da aday tanıtımı yaptı

HÜDA PAR Van’da aday tanıtımı yaptı
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu partisinin; 1 büyükşehir, 2 il, 7 ilçe ve 1 belde belediye başkanını açıkladığı aday tanıtım programında konuştu.

TİGRİS HABER - HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu partisinin; 1 büyükşehir, 2 il, 7 ilçe ve 1 belde belediye başkanını açıkladığı aday tanıtım programında konuştu. Yapıcıoğlu, “Bizim siyasetimizin insan merkezli olduğu ve hedefimizin de adaleti gerçekleştirmek olduğunu yola çıktığımız günden beri söylüyoruz. İnşallah yönettiğimiz belediyeler şeffaf bir yönetim ortaya koyacak, adaletten asla taviz vermeyecek ve insana hizmeti esas alacak.” dedi.

Yerel seçimlere doğru gidilirken HÜDA PAR, ‘Belediye Başkan Adaylarının Tanıtımı’ ile ilgiliprogram düzenledi. Van’da düzenlenen ‘Aday Tanıtım Programı’na HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katılım gösterdi. Programda Yapıcıoğlu partisinin; Van, Bitlis, Ağrı, İpekyolu, Tuşba, Muradiye, Hani, Karlova, Dargeçit, Kovancılar ve Üçocak Belediye Başkan adaylarını aday tanıtım programında açıkladı.

HÜDA PAR'ın Aday Tanıtım Programı’nda; Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Mehdi Oğuz, Bitlis Belediye Başkan Adayı olarak Cengiz Karakaya, Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak ise Arif Yılmaz gösterildi.

hudapar-van-aday-tanitim.jpegHÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yerel seçimler ile ilgili neler yapacaklarını şöyle anlattı;

“Yerelde hizmet üretilir. İnşallah bizim belediyecilik anlayışımız insan merkezli bir hizmet anlayışıdır.” diyen Yapıcıoğlu, “Siyasette Allah’uTeâlâ’nın mükerrem ve muhterem kıldığı, değer verdiği insanın onurunu korumak suretiyle onu maddi ve manevi olarak kalkındırmak ve ona hizmetin en iyisini sunmak için yola koyulmaktır. Bizim siyasetimizin insan merkezli olduğu ve hedefimizin de adaleti gerçekleştirmek olduğunu yola çıktığımız günden beri söylüyoruz. Önce insan, öncelik adalet diye. Gerçek hizmet dürüst belediyeciliktir. İnşallah hür kadroların yönettiği belediyeler şeffaf bir yönetim ortaya koyacak, adaletten asla taviz vermeyecek ve insana hizmeti esas alacak. Öncelikle şu dönemdeki belediye seçimlerinde milletin malını kendi malından daha iyi koruyacak kadroların iş başına gelmesi lazım.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Yapıcıoğlu, konuşmasının ardından bazı il, ilçe, belde belediye başkan adaylarını tanıttı. Ardından okunan dua ile program son buldu.

Yapıcıoğlu’nun Van’da açıkladığı il ve ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Mehdi Oğuz –

Ağrı Belediye Başkan Adayı:Arif Yılmaz

Bitlis Belediye Başkan Adayı: Cengiz Karakaya

Van Muradiye İlçe Belediye Başkan Adayı: Kazım Bilici

Van Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı: Faruk Tasan

Van İpekyolu İlçe Belediye Başkan Adayı: Bedri Bor

Elazığ Kovancılar İlçe Belediye Başkan Adayı: Metin Suiçer

Mardin Dargeçit İlçe Belediye Başkan Adayı: Abdurrahman Seyhan

Bingöl Karlıova İlçe Belediye Başkan Adayı:Yavuz Bingöl

Diyarbakır Hani İlçe Belediye Başkan Adayı:İhsan Yaşar

Elazığ Arıcak İlçesi Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı: Semih Adal. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum