HÜDA PAR ve SP’den gazetemize ziyaret

HÜDA PAR ve SP’den gazetemize ziyaret
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ile Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Diyarbakır’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, HÜDA PAR ve Saadet Partisi İl Başkanları gazetemizi ziyaret ederek, çalışanların gününü kutladı.

HÜDA PAR İl Başkanı Osman Aktaş ile Başkan Yardımcısı Metin Turan gazetemizin genel yayın yönetmeni ile bir araya geldi. Gazetecilerin yaşamış olduğu sorunların ele alındığı ziyarette konuşan İl Başkanı Osman Aktaş, kentin bağımsız ve objektif gazetelere ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Bu kentin gerçekleri yazan ve yansıtan gazetecilere ihtiyacı var. Tarafsız basın toplumun öncüsüdür. Yerel basına değer verilmeli. Basın güçlü olursa o toplumun yanlışları da az olur. Yerel gazetelerin içinde bulunduğu sıkıntıların giderilmesi için ilgili kurumların destek vermesi gerekir” dedi.

dsc_6386.jpg

Genel Yayın yönetmenimiz İlyas Akengin ile görüşen Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan’da kentte çalışan gazetecilerin zor koşullarda çalıştığını hatırlatarak, gazetecinin tarafsız ve özgür olması gerektiğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.