HÜDA PAR’da aday adaylığı başvuruları başladı

HÜDA PAR’da aday adaylığı başvuruları başladı
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığında, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde il-ilçe belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı.

TİGRİS HABER - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için takvim işlerken, HÜDA PAR Genel Merkezinin yaptığı açıklama sonrasında, Diyarbakır İl Başkanlığında da başvuru süreci başladı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, yaptığı açıklama ile yerel seçim için aday adaylığı başvurularının başladığını belirtti.

Turgut şunları söyledi;

“HÜDA PAR olarak siyaset sahnesinde “Dürüst Siyaset Gerçek Adalet” şiarıyla sağlam adımlar atmaya devam ediyoruz. Yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimleri için üye ve gönüllülerimizle seçime hazır, dinamik ve ümit varız.

Peygamberler ve Sahabeler şehri Diyarbekir’imizin güzel ve nadide insanları! Memleketimize daha iyi hizmet etmek için “Dürüst Belediyecilik, Gerçek Hizmet” düsturu ile çıktığımız bu yolda sizleri de HÜDA PAR'ın sesine ses, gücüne güç olmaya davet ediyoruz!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde partimizden il-ilçe belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığına başvurmak için siz kıymetli hemşerilerimizin katılımlarından onur duyarım. HÜDA PAR'ın belediyecilik vizyonunu taşıyan adayların başvurularını bekliyoruz. 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin başta şehrimiz olmak üzere memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.