İmamoğlu, radyocularla bir araya geldi

İmamoğlu, radyocularla bir araya geldi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Dünya Radyo Günü’nde radyocularla bir araya geldi. Her fikrin güçlü şekilde temsil edildiği medya düzeninin, toplumsal özgürlüğün kanıtı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, bu kapsamda bir rapor hazırladıklarını duyurdu.

TİGRİS HABER -  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dünya Radyo Günü”nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Emirgan Korusu’nda gerçekleşen buluşmaya, farklı kuruluşlarda görev yapan toplam 19 radyocu katıldı. Radyocular, İmamoğlu’na; Kanal İstanbul’dan İBB’nin elinden alınan gayrimenkullere, eski İBB yönetimi döneminde burs alan siyasetçilerden yeni idarenin 53 bin öğrenciye verdiği eğitim katkısına, yeni taksi düzenlemesinden Askıda Fatura uygulamasına kadar birçok konuda sorular yöneltti. Gelen soruları yanıtlayan İmamoğlu, medyanın günümüzde geldiği durumu ölçecek bir çalışma içinde olduklarını da aktardı. 

Evrensel düşünen yeni kuşak

Radyoculara, “Sizin de mesleğiniz için de daha gür sesli, daha özgür, daha mutlu, daha keyif veren, ama gerektiğinde eleştiren, o eleştiriden ders alan yöneticilerin olduğu bir ortam olmasını diliyorum” sözleriyle seslenen İmamoğlu, Millet İttifakı bünyesindeki 6 partinin genel başkanlarının bir araya gelmesinin tarihi bir görüntü olduğunu vurguladı. İmamoğlu, “Türkiye, değişime hazır. Açıkçası ülkenin umutlu olması lazım. Ve umut için çok fazla gerekçesi var. Başta, ülkemizin çok samimi, dürüst, gerçekçi, çok daha üst seviyede evrensel düşünen inanılmaz bir yeni kuşağı var. Çok gerçekçiler. Bugün yanlış yapan politikacıların dahi çocukları, torunları onlara oy vermeyecek. Mümkün değil. Sandığa gider ve ona oy vermez” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.