İmamoğlu sızdırılan toplantı videosuyla ilgili ilk kez konuştu

İmamoğlu sızdırılan toplantı videosuyla ilgili ilk kez konuştu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı online toplantının sızdırılmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

TİGRİS HABER - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri'nin (İETT) '125 Yeni Otobüs Temini Sözleşme Töreni'nde konuştu.
İmza töreni sonrası sızdırılan CHP toplantısıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Partinin yöneticileriyle, Parti Meclisi üyeleriyle konuşulur, eski-yeni milletvekilleriyle konuşulur, ilçe başkanlarıyla konuşulur, il başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur" dedi.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "Bu ve benzeri belki 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana. Bunlar devam edecektir, gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var, hatta bugün de buna benzer bir toplantımız var. Hiçbir gizli tarafı yok."

Videonun sızdırılması sorulan İmamoğlu, "Onu araştıracağız. Ne olmuş, nasıl olmuş, bunu seven kimler var? Parti içinden mi, parti dışından mı bakacağız. Biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileri ile konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz" yanıtını verdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.