İMO Tatvan’da kendi bürosunu hizmete açtı

İMO Tatvan’da kendi bürosunu hizmete açtı
Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bitlis temsilciliği için, Bitlis’in Tatvan ilçesinde ofis satın alıp hizmete açtı.

BİTLİS - Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bitlis temsilciliği için, Bitlis’in Tatvan ilçesinde ofis satın alıp hizmete açtı. 
İMO Bitlis İl Temsilciliği’nin açılışını yapan, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Nevzat Ersan, Türkiye genelinde 26 şube ve 192 temsilciliklerinin var olduğunu söyledi. Açılış kurdelesini Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan ile birlikte kesen Ersan, “Bitlis temsilciliğimiz için yeni bir ofis aldık. Tatvan ilçe merkezinde satın aldığımız bu büroda daha kaliteli hizmetler vermeye çalışacağız” dedi.
İMO Bitlis Temsilcisi Cengiz Şahin ise, İMO Van Şubesi Bitlis İl Temsilciliği olarak, 90 üye ile birlikte Bitlis ve ilçelerinde hizmet verdiklerini belirtti. İMO Bitlis Temsilciliği’nin büro açılışına, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar ile İMO üyeleri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.