İnce, Tahir elçi davasıyla ilgili konuştu

İnce, Tahir elçi davasıyla ilgili konuştu
Partisinin çalışmaları ile ilgili Diyarbakır’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dört ayaklı minare önünde Tahir elçi davasıyla ilgili konuştu.

TİGRİS HABER - Partisinin çalışmaları ile ilgili Diyarbakır’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dört ayaklı minare önünde Tahir elçi davasıyla ilgili konuştu. İnce, “7 yıldır çözülmemiş bir dava var, duruşması 8 ay sonrasına erteleniyor, böyle bir şey kabul edilemez” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya geldikten sonra Dört Ayaklı Minarenin önünde katledilen Tahir Elçi davasının ertelenmesiyle ilgili konuştu. İnce: “Türkiye aydınlık bir ülke olmalı, Türkiye karanlıklar ülkesi olmamalı. 7 yıllık bir cinayet çözülmemiş, duruşma 8 ay sonrasına atılıyor. Böyle bir şey olabilir mi?

Referandumlarda yargıyla ilgili düzenlemelerde hukukun üstünlüğü geçerli olacaktır, üstünlerin hukuku olmayacaktır. Öyle söylemişlerdi bu millete. Hani yargı, duruşma tarihi 8 ay sonrasına atılır mı? Atılıyorsa hızlı, etkin, bağımsız, tarafsız bir yargı yok demektir. Baştan savma bir düzen var demektir. Bu baştan savma keyifçi düzeni, tek adam düzenini hep birlikte yıkacağız. Hiç kuşkunuz olmasın.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.