VİDEO - İnce’den Diyarbakır'da esnaf ziyareti

VİDEO - İnce’den Diyarbakır'da esnaf ziyareti
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, temaslarda bulunmak için geldiği Diyarbakır'da öğle saatlerinde esnafı ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya geldikten sonra, öğle saatlerinde tarihi Sur ilçesinde bulunan Gazi Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. İnce ve beraberindeki partililer, esnaf ve halkla selamlaştıktan sonra bir süre sohbet etti ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

muharrem-ince-3.jpeg

Muharrem İnce, Tarihi Ulucami’de cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla oturup birlikte çay içerek sohbet etti. İnce, esnaf ziyaretinden sonra Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin Katledildiği Dört Ayaklı Minare önünde kısa bir açıklama yaptı.

muharrem-ince-4.jpeg

İnce ve beraberindeki partililer, Diyarbakır'da 2015 yılındaki çatışmalı sürecin sonunda zarar gören ve daha sonrasında restore edilen Sur ilçesinde tarihi yerleri dolaştı, Yenikapı Açık Hava Kültür ve Yaşam Merkezi'de bulunan esnafla sohbet etti.

muharrem-ince.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.