İş cinayeti: Patron, ambulansa 'Yolda buldum' dedi
Yayınlanma:
Denizli’de mermer fabrikasında 22 yaşındaki işçi Yasin Bedevi Mafeş, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.
TİGRİS HABER - Denizli’nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren Fidan Stone mermer fabrikasında çalışan 22 yaşındaki Suriyeli işçi Yasin Bedevi Mafeş, 28 Ağustos Perşembe günü elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.
İşçinin cansız bedeni fabrikanın sahibi G.F. tarafından olay yerinden uzaklaştırılarak yol kenarına bıraktığı iddia edildi. G.F., daha sonra ambulansı arayıp “yolda buldum” ihbarında bulundu ancak kısa süre sonra olayın gerçek boyutunu anlattı.
Mafeş’in fabrikada sigortasız çalıştırıldığı, aynı iş yerinde başka kayıt dışı işçilerin de bulunduğu öğrenildi. 22 yaşındaki Mafeş'in cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldığı ifade edildi.
Kaynak:Evrensel
Güncel




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.