VİDEO - İzmir’deki fuarda Valilik ve Belediye ayrı, DTSO ayrı standlar açtı!

VİDEO - İzmir’deki fuarda Valilik ve Belediye ayrı, DTSO ayrı standlar açtı!
İzmir’de bugün başlayan Uluslararası Turizm Ticaret Fuarında Diyarbakır adına iki ayrı stand açıldı. Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ayrı, Ticaret ve Sanayi Odası ise ayrı standlarda tanıtım yapıyor.

Norşin Öncel - Özel

TİGRİS HABER - İzmir’de bugün başlayan Uluslararası Turizm Ticaret Fuarında Diyarbakır adına iki ayrı stand açıldı. Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ayrı, Ticaret ve Sanayi Odası ise ayrı standlarda tanıtım yapıyor. Valiliğin standında kültür ve sanat, DTSO’nun standında ise gastronomi ve kültür ağırlıklı tanıtımların yapıldığı dikkat çekti.

izmir-fuar-3.jpeg

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık işbirliği ile Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret ve Fuar Kongresi (TTI), 16’ncı kez kapılarını turizm dünyasına açtı.

izmir-fuar-1.jpeg

Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren fuar bu yıl 8-10 Aralık 2022 tarihlerinde Fuar izmir’de düzenleniyor. Turizm alanında en prestijli fuarlardan biri olan Travel Turkey fuarı için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, geniş bir katılım ile fuara dâhil oldu.

izmir-fuar-10-001.jpeg

Bu arada Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi de aynı fuar alanında Diyarbakır’ı temsilen ikinci bir stand açtı. İki ayrı standı görenler, ‘Bir fuar, iki ayrı temsil’ değerlendirmesinde bulundu. Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi standının kültür sanat ağırlıklı materyallerden oluşurken DTSO standının ise gastronomi, kültür ve sanat ağırlıklı olduğu gözlendi.

izmir-fuar-16-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.