Jiber’in ilk Outlet mağazası açıldı

Jiber’in ilk Outlet mağazası açıldı
Diyarbakır’ın dünyaya açılan yerel markası Jiber’in ilk Outlet mağazası açıldı.

TİGRİS HABER- Jiber’den Diyarbakır’a pozitif ayrımcılık. Jiber, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikada “Jiber Outlet” mağazasını açarak halkın hizmetine sundu.

Üretime ve istihdama katkı sunuyoruz

Jiber tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Pandemiye rağmen yeni tesisimizi tamamladık ve tüm tedbirlerimizi alarak üretime ara vermeden devam ediyoruz.  Bu zorlu dönemde üretime devam etmenin ve istihdamı korumanın hem Diyarbakır hem de ülkemiz ekonomisi için hayati önem taşıdığına inanıyoruz. Bu inançla, Jiber olarak yenilikçi yaklaşımlarımız ile üretime ağırlık veriyoruz, istihdama katkı sunmaya devam ediyoruz.

5829db30-8207-4145-813d-49d829c76034.jpg

Şehir merkezine 10 dakika mesafede

Yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda mağazamız ile hizmet veriyoruz. Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yeni fabrikamızın alanı içinde açtığımız “Jiber Outlet” mağazamızı Diyarbakır halkı başta olmak üzere bölge halkının hizmetine sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Şehir merkezine 10 dakika mesafede yer alan “Jiber Outlet” mağazamızın, geniş ürün yelpazesi ve ferah alışveriş ortamı ile tüm Diyarbakırlıların beğenisini kazanacağına inanıyoruz” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum