Judo Şampiyonası'nda Diyarbakır rüzgârı esti

Judo Şampiyonası'nda Diyarbakır rüzgârı esti
Aydın Nazilli’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'nda Diyarbakır rüzgârı esti. Diyarbakırlı sporcular, 4 altın ve 1 bronz madalya elde ederek başarıya imza attı.

TİGRİS HABER - 11-13 Şubat tarihleri arasında Aydın’ın Nazilli ilçesinde gerçekleşen müsabakalara büyük bir katılım oldu. Çekişmeli geçen müsabakalar çeşitli kategorilere göre düzenlendi. En çok sporcunun yer aldığı minikler kategorisinde Diyarbakırlı sporcular 3 altın madalya elde etti. 38 kiloda Arda Şimşek, 46 kiloda Hamza Anıl ve 66 kiloda Muhammed Rınas tek madalya kazanan sporcular oldu. 66 kiloda Mehmet Akif Kural’ın gençler kategorisinde altın madalya elde ettiği şampiyonanın ümitler kategorisinde Mehmet İnan Kural ise 60 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Judo Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Judo Antrenörü Osman Gökcül, Diyarbakır adına yer aldıkları Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarılar elde ettiklerini söyledi. Gökcül, hem engelli kardeşleri adına hem de Diyarbakır adına önemli başarılar elde eden sporcularıyla gurur duyduklarını belirtti. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.