Diyarbakır’da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı

Diyarbakır’da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Düşük riskli kategoride bulunan Diyarbakır'da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

TİGRİS HABER- Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yüz yüze eğitim, illerdeki kısıtlama ve normalleşme, kademeli normalleşme, kafe ve restoranların durumu ve yüz yüze eğitimin nerelerde başlayacağına dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeni Anayasa tartışmaları

Yeni ve sivil Anayasa çalışmalarımıza şimdiden başladık. Yeni ve sivil anayasa konusunda tüm partileri yapıcı bir anlayış sergilemeye davet ediyoruz. Gelin Cumhuriyetimizin 100. Yılına sivil bir anayasa hazırlayarak girelim.

Salgın tedbirleri sebebiyle işi bozulan, gelir azalan vatandaşlarımız olmuştur, kendilerini desteklemeye çalıştık, çalışıyoruz.

9 milyon kişiyi aşıladık. Türkiye aşılamada ilk 5 ülke arasında yer almakta. Hiçbir insanımızı ilaçsız ve maskesiz bırakmadık. Devletin tüm imkanlarını seferber ettik.

Düşük riskli yerlerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Kontrollü normalleşmenin adımlarını atıyoruz. Tedbirlerinin sıkılaştırılması ve gevşetilmesi salgının seyri ile alakalıdır. Adımlarımızı kademeli şekilde atacağız. Her hafta illerin risk haritası güncellenecek. Valilikler buna göre düzenleme yapacak. Vatandaşlarımız günlük olarak temizlik, maske ve mesafeye ne kadar dikkat ederlerse illerinin normalleşmesine girmesine vesile olacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde kaldırılmıştır. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum