Karagömü ortaokulu müdüründen iddialara yanıt: ‘Çalışmalarımıza gölge düşürüldü’
TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı Karagömü Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Ayaz, 2 yıl okula uğramadığı yönündeki iddiaları yanıtladı. Müdür Mehmet Ali, okula hiç uğramadığı iddialarının asılsız olduğunu, aksine sayısız etkinlik düzenleyerek öğrencilerin motivasyonuna katkı sağladığını ifade etti.
Tigris haberde çıkan haber üzerine gazetemize ziyarette bulunan Okul Müdürü Mehmet Ali Ayaz, ilk atandığında okulun çöplük içinde olduğunu, görev yaptığı süre içinde örnek hale getirdiğini ifade etti. Ayaz, bir öğretmenin iftirasına uğradığını, çalışmalarına gölge düşürülmek istendiğini de sözlerine ekleyerek şöyle dedi;
“İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. Öğrencilerimle ve okul ile çok yakından ilgili biriyim. Sosyal projelerle öğrencilerimizi sayısız etkinlikle tanıştırdım. Tiyatro, sinema, spor konusunda örnek projelerimiz var. Onlarca projeye imza attım. Bu konuda iddialıyım. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da en iyi hizmeti vermeye devam edeceğim” dedi. (Haber merkezi)
Kaynak:Haber Merkezi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.