KARAMAN FK- AMEDSPOR maçı saat 15.00’te

KARAMAN FK- AMEDSPOR maçı saat 15.00’te
Amedspor’u evinde ağırlayacak olan Karaman FK, Amedspor kulübü’nü kaldığı otelde ziyaret etti. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesabından Karaman FK’ye teşekkür etti.

Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Amedspor-Karaman fk karşılaşması öncesi Karaman’a giden Amedspor kadrosu rakip takım tarafından ziyaret edildi. Karamanfk yöneticileri Amedspor’u kaldığı otelde ziyaret ederek spor camiasına örnek davranış sergiledi.

0123.jpg

ELALDI; ’’Onur duyduk’’

Amedspor kulübü Başkanı Aziz Elaldı Karaman fk ‘nün bu davranışından ötürü kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da‘’Teşekkürler. Onur duyduk ziyaretinizden başarılı bir sezon yaşamanız dileğimle. Güzel Anadolu şehrime sevgi ve saygılarım sunuyorum’’diyerek yanıt verdi.

‘’Bir adım gelene 10 adım geliriz’’

Amedspor taraftarı da Karaman fk yönetiminin örnek davranışına yanıtsız kalmadı. Amedspor taraftarları sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarda; ‘’ Bir adım gelene 10 adım geliriz en iyi şekilde Diyarbakır'da karşılanacaksınız. Yüreğinize sağlık. Rakip olabiliriz ama düşman değiliz kimseye. Teşekkürler Karaman’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.