Kayapınar 1.lig yolunda

Kayapınar 1.lig yolunda
Ligin güçlü takımlarından Mardin Gençlikspor’u 35-31 yenen Kayapınar Belediyespor hentbol takımı Play-Off’a kalarak 1.Lig yolunda önemli bir aşamayı geçti.

Saffet AZBAY

1.LİG YOLUNDA SON AŞAMA

Hentbol Erkekler 2.Lig D Grubunda mücadele eden Diyarbakır Kayapınar Belediyespor,kendisi gibi iddialı olan Mardin Gençlikspor 35-31 yenerek Play-Off’a adını yazdırdı.

Kayapınar Belediyesi’ne ait Amed Spor Kompleksi kapalı spor salonunda oynanan maçı çok sayıda sporsever izledi. Çekişmeli geçen ilk yarı 14-14 berabere bitti. İkinci yarıda üst üste goller bulan Yeşil-Sarılı takım,maçı 35-31 kazanarak 1.Lig yolundaki son aşama olan Play-Off’a kalmayı garantiledi.

‘HEDEFİMİZ 1.LİG’E ÇIKMAK’

Taraftarların büyük destek vererek çıktıkları zorlu maçta galip gelerek 1.Lig’e çıkma için grup maçlarına kaldıklarını belirten yönetici  Ayhan Aytin,bundan  sonraki hedeflerinin 1.Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Aytin,” Takımız bu yıl ilk kez bu ligde mücadele verdi.Ligin tamamlanmasına bir hafta kala bu başarıyı elde ettik. Bu başarımızda en büyük etken belediye yönetiminin desteği ve çalışmalarımızı iyi bir şekilde yaptığımız spor tesisi. Bu tesisin be kente kazandırılması başarılarımızda büyü bir katkı sunuyor.Play-Off’ta da başarılı olarak inşallah 1.Lig’e çıkacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.