Kayapınar adayları İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Kayapınar adayları İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti
BDP Kayapınar belediye eş başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

DİYARBAKIR - BDP Kayapınar belediye eş başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek ziyaretine BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt, BDP İlçe Başkanı Davut Kesen, Kayapınar eş belediye başkan adayları M. Ali Aydın, Fatma Arşimet ve partililer katıldı. Başkanları Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Doğan, dernek yöneticileri ve aşiret üyeleri dernek girişinde karşıladı.

Derneklerini ziyaret nedeniyle başkan adaylarına teşekkür eden dernek başkanı Hasan Doğan, “  Üyelerimizin büyük çoğunluğunun BDP oy veriyor. Dileğimiz bu desteğin daha fazla olması. Karacadağ köyleri olarak sorunlarımız başkanlarımıza aktardık. Başkanlarımızda sorunlarımızı çözecekleri söylediler. Seçim çalışmalarında başarı diliyoruz “ şeklinde konuştu. BDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt, 30 Mart seçimlerinin Kürtler için birçok açıdan önemli olduğunu belirterek, “ Kürtlerin birlikteliği ve verilecek güçlü mesaj halkımızın özgürlüğe daha çok yaklaştıracaktır. Yeni büyükşehir yasasıyla köyler belediyelere bağlandı. Belediyecilik pratiğimiz yıllardır hizmet görmeyen alanlara eşit hizmet götürdüğü dönem olması nedeniyle kırsal alandaki insanlarımızın birçok sorunu çözülecektir “ dedi.

kayapinar-secim-calismlari.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.