Kayapınar eş başkan adayları yurttaşlara projelerini anlattı

Kayapınar eş başkan adayları yurttaşlara projelerini anlattı
Kayapınar İlçesi’nde BDP eş başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında Gaziler Mahallesi’nde beş ayrı kahvehanede yapılan halk toplantısında projelerini anlattı.

DİYARBAKIR -Halk toplantılarına BDP İlçe Başkanı Davut Kesen, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Yılmaz, belediye eş başkan adayları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Arşimet katıldı.

30 Mart seçimlerinin Kürt halkı için referandum olduğunu belirten BDP İlçe Başkanı Davut Kesen, “ Bu seçimler belediye başkanları seçmenin ötesinde Kürt halkı için referandum ve başlatılan sürece verdiği desteğin göstergesi olacaktır. Bu seçimler eş başkanlık sistemi uygulamasıyla Kürt hareketinin kadına verdiği önemin göstergesidir. Halkın söz sahibi olduğu bir yerel yönetim uygulamasıyla örnek belediyecilik pratiğimizi birçok yerel yönetime örnek olmuştur “ şeklinde konuştu.

Belediye eş başkan adayları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Arşimet yaptıkları konuşmalarda, yaşanılabilinir bir kent için yapacakları projeleri hakkında projelerine yurttaşlarla paylaştı. Eş başkan adayları halkı yönetime daha çok katarak halk belediyeciliğini geliştireceklerini belirtti.

kayapinar-secim-(1).jpg

kayapinar-secim-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.