Kayapınar Eş başkanları halay ve zılgıt eşliğinde görevi devraldı

Kayapınar Eş başkanları halay ve zılgıt eşliğinde görevi devraldı
DEM’li Belediye Eşbaşkanlarının Mazbata coşkusu Kayapınar’da da yaşandı. Kayapınar Belediyesi önünde halaylar ve zılgıtlar eşliğinde görevi devir alan DEM Eşbaşkanlar Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, vatandaşlarla halaya durdu.

Sait Bayram

TİGRİS HABER - Kayapınar Belediye eşbaşkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar da mazbatalarını aldıktan sonra belediye önüne geldi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı devralmada, davul-zurna eşliğinde halay çekildi.

kayapinar-tigris-1.jpeg

Sincar: 8 yıl boyunca halkın iradesine ipotek koyuldu

Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Berivan Gülşen Sincar, Kayapınar ilçesinin de diğer belediyelerde olduğu gibi 8 yıllık süreç içinde halkın iradesinde ipotek koyma durumu söz konusu olduğunu ifade ederek, “Sahada ev ev bizle omuz omuza yürüyen bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

kayapinar-tigris-2.jpeg

Dündar: 8 yıllık kayyım sürecinin yıkıntılarının farkındayız

Eşbaşkan Cengiz Dündar ise, 8 yıllık kayyım sürecinin yıkıntılarının farkında olduklarını ifade ederek, “Mazbatayı bugün aldığımızda son 5 gündür bize ulaşan bilgilere göre çöpler toplanmadığı, iş makinalarının saklandığı bir durum var. Biz bunu şuna yoruyoruz. Bu kadar pisliğe boğulmuş, koku veren rejimin geride bıraktığı pis kokulardır. Bizler 99’da nasıl bu kokuların üstesinden geldiysek bugünde geldik” dedi.

Konuşmaların ardından Eşbaşkanlar belediye binasına girdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.