Kayapınar Kaymakamından veda mesajı

Kayapınar Kaymakamından veda mesajı
Diyarbakır’dan Giresun’a tayin olan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye başkanvekili Ünal Koç, hizmetlerini anlatarak, kente veda etti.

Haber: Muhammed Esen

TİGRİS HABERKayapınar Kaymakamı Ünal Koç, Giresun’un Bulancak İlçesine tayin oldu. Diyarbakır’dan ayrılırken veda mesajı yayımlayan Koç, kaymakamlığın yanı sıra ‘belediye başkanı vekilliği’ (Kayyum) görevini de titizlikle yürüttüğünü belirtti. Koç, “Belediyemizin kurumsal altyapısını güçlendirerek, bizlere emanet edilen bütçenin her bir kuruşunu açık ve şeffaf bir şekilde harcayarak büyük bir tasarruf sağladık” dedi.

kayapinar.jpg

2021 yılında 100 milyon tutarındaki birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Koç, geçmiş dönemlere ait 80 milyonluk borcu ödediklerini söyledi. Koç, 2022 yılı için 300 milyon tutarında bütçe hazırladıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Düzenlediğimiz Gençlik Festivalinde 70 bin vatandaşımızı ağırladık, Film günlerinde 15 bin vatandaşımızla buluştuk, ‘Çocuklar Gülsün’ diyerek düzenlediğimiz etkinliklerle köy, köy, site, site çocuklarımızın ayağına gittik. Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata kazandırılması için tüm gücümüzü sarf ederek ‘Güçlü Belediyecilikle, Güçlü Kadınlarla, Güçlü Yarınlara’ ilkesiyle kadınlarımızı destekledik. Eğitim almalarını sağladık ve ‘Hanım eller Çarşısı’nı kurarak 42 kadınımızın iş yeri sahibi olmasını sağladık. 400 kadın kursiyerimizi ülkemizin farklı şehirlerine kültür gezilerine gönderdik.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum