Kayapınar’a kadın eşbaşkan aday adayı

Kayapınar’a kadın eşbaşkan aday adayı
İnşaat Mühendisi Mine Ceylan Diyarbakır’ın Kayapınar ilçe Belediyesi için DEM Parti’den eş başkan aday adaylık başvurusu yaptı. Ceylan gazetemizi ziyaret ederek başvurusu ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

TİGRİS HABER - Yayın Koordinatörümüz Naci Sapan’ı ziyaret eden Mine Ceylan, Belediyeciliğin bir vizyon işi olduğunu, inşaat mühendisi olarak bu konuda gerekli çalışmaları ve hazırlıkları yaptığını ifade etti. Ceylan, parti olarak demokratik bir yarış içinde olduklarını, delegelerin onayı ile görev verildiği takdirde, projelerini paylaşacağını ifade etti.

Ceylan, “Aday gösterilmesem de seçilecek arkadaşlarla bilgi, birikimimi paylaşıp, kente karşı sorumluluğumu yerine getireceğim. Adaylığım kesinleştiğinde, yapacağımız bütün çalışmaları halkın onayını alarak yapacağımı şimdiden kamuoyuna duyurmak istiyorum. Kadın ve gençleri önceleyerek, onlara istihdam alanları yaratacak projeleri devreye sokacağım. Başta alt yapı ve sağlık projelerimiz olmak üzere bütün alanlarda çözüm odaklı çalışmalarımız olacak” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.