Kaybolan 12 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Kaybolan 12 yaşındaki çocuk ölü bulundu
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte kayıp olarak aranan 12 yaşındaki A.D adlı çocuğun cenazesinin bulunduğu bildirildi.

TİGRİS HABER - Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte kayıp olarak aranan 12 yaşındaki A.D adlı çocuğun cenazesinin bulunduğu bildirildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesi'nde A.D. adında bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Olayın vuku bulduğu andan itibaren kolluk kuvvetlerimiz olayın aydınlatılması için sahada tüm ekiplerimizle birlikte hassas şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca; olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir. Çocuğumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde 4 gün önce kaybolan 12 yaşındaki A.D'nin bulunması için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlatmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu A.D. adlı çocuk gittiği Kur’an kursunun yakınındaki bir ahırda asılı bulundu. (AA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.