Kayıp gençten haber alınamıyor

Kayıp gençten haber alınamıyor
Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Gerçekli köyünde ikamet eden 25 yaşındaki genç, 4 gündür kayıp. Genç emniyet birimleri ekipleri ve köylüler, kayıp gencin bulunması için arama kurtarma çalışması başlattı.

BİNGÖL - Alınan bilgiye göre, Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Gerçekli köyünde ailesiyle birlikte yaşayan İrfan Bozateş (25), 4 gün önce habersiz bir şekilde evden ayrıldı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Bozateş’in geçen yıl tekrar evden çıktığı ve köyün 50 kilometre ötesinde donmak üzereyken bulunduğu öğrenildi. Ailenin haber vermesiyle birlikte Genç ilçe polis, jandarma ekipleri ve köylüler, kayıp gencin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
İrfan Bozateş’in sabah saatlerinde evden ayrıldığını belirten Ağabeyi Ahmet Bozateş, “Ailemin haber vermesi üzerine Adana’dan geldim. Kardeşim 4 gün önce evdekilere bir şey söylemeden gece saatlerinde evden ayrılmış. Yürüyerek, Genç ilçesine doğru gelmeye çalışmış ve yaklaşık 8 kilometre yürümüş. İlçe ile köy arasında yolcu taşımacılığı yapan kuzenim, kardeşimi yolda görmüş ve arabaya almış. Nereye gittiğini sorunca da Bingöl’e gidiyorum, işim var demiş. Kuzenim bizleri arayıp haber verdi, köye geri getirecekti ama Genç ilçesinde kuzenimi kandırıp ortadan kayboldu” dedi.
Kardeşinin geçen yıl da kaybolduğunu ve köyün 50 kilometre ötesinde donmak üzereyken bulunduğunu belirten Ağabey Bozateş, “Geçen yıl da aynı durum oldu ve günler sonra bulduk kardeşimi. 4 gün önce evden ayrılan kardeşimin bulunması için genç polis ve jandarma ekiplerine haber verdik, onlarla birlikte bizler de arıyoruz. AFAD’a haber verdik onlar da arama kurtarma çalışması başlatacak, anne ve babam hasta perişan durumdalar, kardeşimin bulunması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bingöl emniyet müdürlüğü ve jandarmaya da bilgi verdik, onlar da girişimlerde bulunuyor” diye konuştu. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.